Read Vérvonal by Claudia Gray Free Online


Ebook Vérvonal by Claudia Gray read! Book Title: Vérvonal
The size of the: 8.78 MB
Edition: Szukits
Date of issue: November 15th 2016
ISBN: No data
ISBN 13: No data
The author of the book: Claudia Gray
Language: English
Format files: PDF

Read full description of the books Vérvonal:

Az ​​ébredő Erőt megelőző évek…

Amikor a lázadók az Endor holdja feletti csatában legyőzték a Birodalmat, Leia Organa még hitt abban, hogy eljött a hosszan tartó béke kora. Ám az Új Köztársaság szenátusában dúló belharcokkal és aljas játszmákkal teli évtizedek után ez a remény már csupán régi emléknek tűnik.

Leia hercegnőnek – immár köztiszteletben álló szenátorként – új veszélyekkel kell szembenéznie, amelyek könnyen megbéníthatják vagy megsemmisíthetik a fiatal és törékeny demokráciát. Alvilági kiskirályok, alattomos politikusok, és a Birodalom megmaradt hívei keltenek zűrzavart szerte a galaxisban. A cselekvésre vágyó politikusok egy új tisztség megteremtésében látják a megoldást. Azt remélik, hogy az első szenátor képes lesz erős kézzel kormányozni a megosztott galaxist.

Leiának nem tetszik az ötlet, hogy túl nagy hatalommal ruházzanak fel egyetlen személyt, még úgy sem, hogy a támogatói őt jelölik a posztra. Csakhogy a helyzet egyre rosszabb, ráadásul a galaxis határvidékén egy titokzatos ellenség bukkan fel…

Read Ebooks by Claudia GrayRead information about the author

Ebook Vérvonal read Online! Claudia Gray is not my real name. I didn't choose a pseudonym because my real name is unpleasant (it isn't), because I'd always dreamed of calling myself this (I haven't) or even because I'm hiding from the remnants of that international diamond-smuggling cartel I smashed in 2003 (Interpol has taken care of them). In short, I took a pseudonym for no real reason whatsoever. Sometimes this is actually the best reason to do things.

I live in New Orleans. So far, in life, I've been a disc jockey, a lawyer, a journalist and an extremely bad waitress, just to name a few. I especially like to spend time traveling, hiking, reading and listening to music. More than anything else, I enjoy writing.Ebooks PDF EpubAdd a comment to Vérvonal
Read EBOOK Vérvonal by Claudia Gray Online free

Download PDF: vrvonal.pdf Vérvonal PDF