Read Supernaiivi by Erlend Loe Free Online


Ebook Supernaiivi by Erlend Loe read! Book Title: Supernaiivi
The size of the: 756 KB
Edition: LIKE
Date of issue: 2003
ISBN: 951578963X
ISBN 13: 9789515789631
The author of the book: Erlend Loe
Language: English
Format files: PDF

Read full description of the books Supernaiivi:

"Minulla on kaksi ystävää. Yksi huono ja yksi hyvä. Ja sitten minulla on veljeni. Hän ei ole kenties yhtä sympaattinen kuin minä, mutta kuitenkin o.k."

Näin alkaa norjalaisen Erlend Loen todellinen läpimurtoromaani, palkittu Supernaiivi, joka on herättänyt laajaa kansainvälistä huomiota.Kirjan 25-vuotias päähenkilö on törmännyt syvään henkilökohtaiseen kriisiin. Kaikki tuntuu merkityksettömältä. Hän ei kuitenkaan jää toimettomaksi vaan alkaa ratkoa ongelmiaan. Pohtia asioita, joiden kanssa hänellä on ongelmia ja asioita, joiden kanssa ei ole.

Erlend Loe kirjoittaa hulvattomasti. Hän asettaa elämän keskeiset kysymykset uuteen valoon ja suo lukijalle vapauttavan naurun.

Read Ebooks by Erlend LoeRead information about the author

Ebook Supernaiivi read Online! Erlend Loe is a Norwegian novelist. He worked at a psychiatric clinic, and was later a freelance journalist for Norwegian newspaper Adresseavisen. Loe now lives and works in Oslo where in 1998 he co-founded Screenwriters Oslo - an office community for screenwriters.

In 1993 he debuted with the book Tatt av kvinnen, and a year later published a children's book, Fisken, about a forklift operator named Kurt. Loe has a distinctive style of writing which is often likened to naïve art. He often uses irony, exaggeration and humor.


Ebooks PDF EpubAdd a comment to Supernaiivi
Read EBOOK Supernaiivi by Erlend Loe Online free

Download PDF: supernaiivi.pdf Supernaiivi PDF